web analytics

van luik hoveniers

Het mooie van advies is, dat wanneer het goed advies is, de volgende stap een mooi ontwerp voor de tuin is. Voor het ontwerp van uw tuin komen we graag bij u langs. In overleg zal uw perceel worden ingemeten en maken we een schets van uw nieuw in te richten tuin. Al uw wensen worden vastgelegd, we houden daarbij rekening met de gewenste stijl, de functionaliteit en wat ook heel belangrijk is, de mogelijkheid en uitvoerbaarheid binnen uw budget.

Waar wij voor willen waken is dat u later niet komt te staan voor verrassingen. Van Luik Hoveniers zorgt voor informatie- en inspiratieboeken over de materialen en de beplanting die u graag wilt zien en ruiken in uw tuin. Uiteraard begeleiden we u en blijven we op ieder gewenst moment degelijk advies geven.

Na het eerste gesprek volgt een op maat gemaakte offerte. Er zal contact met u worden opgenomen om de offerte met u door te spreken en verder toe te lichten. Tijdens dit gesprek worden de puntjes op de i gezet. Wanneer u vertrouwen heeft in onze plannen, zult u merken dat de aanleg van uw tuin in goede handen is bij van Luik Hoveniers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter