web analytics

van luik hoveniers

Wij zijn visie én kwaliteit voor de tuin.

Iedere tuin heeft recht om er zo goed mogelijk uit te zien. Dit en mijn 20 jaar ervaring is de reden geweest om mijn eigen hoveniersbedrijf te beginnen. Heel toepasselijk onder de naam “Van Luik Hoveniers.”

Nadat ik ontdekte dat mijn vingers groen waren, heb ik de Hoveniers-opleiding gedaan. Toen ik mijn diploma op zak had heb ik bij verschillende hoveniersbedrijven ervaring opgedaan. Dit heeft me veel werkervaring en kennis opgeleverd, waar ik dankbaar voor ben.

Deze combinatie samengevoegd met mijn passie voor kwaliteit van groen en de materialen in de tuin, sta ik garant voor het comfort in de tuin voor de klant. Een tuin van Van Luik Hoveniers houd vakmanschap in. We adviseren en ontwerpen, leggen de tuin aan, onderhouden hem met passie en geven de klant een compleet gevoel.
 
Door aandachtig te luisteren, mee te denken met de klant en onze kennis, kunde en passie in te zetten, zorgen we voor kwaliteit en wordt de tuin de juiste plek om tot jezelf te komen.
 
Maak snel een afspraak, uw tuin onze zorg.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter